ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΡΟΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ
Στις εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Σηροτροφίας και Μελισσοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) θα πραγματοποιηθεί τριήμερο σεμινάριο για την παραγωγή βασιλισσών και βασιλικού πολτού στις 2, 3 και 4 Μαΐου, 2014 τις εξής ημέρες και ώρες:
Παρασκευή ώρες 14.00 έως 20.00 Σάββατο ώρες 09.00 έως 15.00 Κυριακή ώρες 10.00 έως 16.00
Με θέματα:
1. Η ισορροπημένη τροφοδότηση των μελισσιών
2. Μέθοδοι ανάπτυξης (δυνάμωμα) των μελισσιών
3. Μέθοδοι παραγωγής βασιλισσών
4. Μέθοδοι παραγωγής βασιλικού πολτού
5. Η κλασσική μέθοδος βασιλοτροφίας (εμβολιασμός)
6. Η δημιουργία κυψελιδίων σύξευξης
7. Η παραγωγή κηφήνων
8. Η τεχνητή σπερματέγχυση στις μέλισσες
9. Τρόποι εισαγωγής βασιλισσών
10. Το σημάδεμα (μαρκάρισμα) των βασιλισσών
11. Η τράπεζα βασιλισσών
12. Πως παράγονται βελτιωμένες βασίλισσες
13. Φυσικοχημικά χαρακτηριστικά, ποιοτικά κριτήρια και νοθεία του βασιλικού πολτού
Το κόστος είναι 130 ευρώ το άτομο και θα περιλαμβάνει εκτός από το εκπαιδευτικό υλικό, καθημερινό ελαφρύ γεύμα, καφέδες και αναψυκτικά.
Επίσης θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 210-5294562 και στο e-mail: melissa@aua.gr
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΥ
Στις εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Σηροτροφίας και Μελισσοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) θα πραγματοποιηθεί τριήμερο σεμινάριο για την παραγωγή βασιλισσών και βασιλικού πολτού στις 2, 3 και 4 Μαΐου, 2014 τις εξής ημέρες και ώρες:
Παρασκευή ώρες 14.00 έως 20.00 Σάββατο ώρες 09.00 έως 15.00 Κυριακή ώρες 10.00 έως 16.00
Με θέματα:
1. Η ισορροπημένη τροφοδότηση των μελισσιών
2. Μέθοδοι ανάπτυξης (δυνάμωμα) των μελισσιών
3. Μέθοδοι παραγωγής βασιλισσών
4. Μέθοδοι παραγωγής βασιλικού πολτού
5. Η κλασσική μέθοδος βασιλοτροφίας (εμβολιασμός)
6. Η δημιουργία κυψελιδίων σύξευξης
7. Η παραγωγή κηφήνων
8. Η τεχνητή σπερματέγχυση στις μέλισσες
9. Τρόποι εισαγωγής βασιλισσών
10. Το σημάδεμα (μαρκάρισμα) των βασιλισσών
11. Η τράπεζα βασιλισσών
12. Πως παράγονται βελτιωμένες βασίλισσες
13. Φυσικοχημικά χαρακτηριστικά, ποιοτικά κριτήρια και νοθεία του βασιλικού πολτού
Το κόστος είναι 130 ευρώ το άτομο και θα περιλαμβάνει εκτός από το εκπαιδευτικό υλικό, καθημερινό ελαφρύ γεύμα, καφέδες και αναψυκτικά.
Επίσης θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 210-5294562 και στο e-mail: melissa@aua.gr
Στην προσπαθειά μας για διάδοση της μελισσοκομικής γνώσης, αρκετές φορές αναδημοσιεύουμε άρθρα που πιστεύουμε ότι πρέπει να διαδοθούν. Προσπαθούμε να αναγράφουμε πάντα την πηγή ή/και τον συγγραφέα. Αν παρά την προσπάθεια μας εντοπίσετε κάποιο άρθρο που περιέχει απαγόρευση αναδημοσίευσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα ώστε να το αποσύρουμε και να ζητήσουμε την άδεια του συγγραφέα ή κατόχου. Αν πάλι έχετε ένα ενδιαφέρον άρθρο, βίντεο κλπ μην διστάσετε να μας το στείλετε (μαζί με την πηγή).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου