Translate

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτο κι όμως αληθινό - Δείτε τι έπαθε ένα κορίτσι στο Καράκας της Βενεζουέλας από δάγκωμα φιδιού - Προσοχή σκληρές εικόνες! (φωτό)

28 Οκτωβρίου 2014 
 0 Σχόλια
Η φωτογραφία είναι φρικιαστική. Δείχνει το πόδι μιας κοπέλας το οποίο στην κυριολεξία συρρικνώθηκε και έγινε μαύρο μετά από δάγκωμα φιδιού!
http://ksv.gr/wp-content/uploads/2013/05/DSC011211-e1368047307389.jpg
Το δηλητήριο του φιδιού προκάλεσε νέκρωση στους ιστούς και στην κυριολεξία το νέκρωσε και το σάπισε!

Το 13χρονο κορίτσι δέχθηκε κατ' αρχήν τις πρώτες βοήθειες από δικούς της ανθρώπους με γιατροσόφια της φυλής της όπως αναφέρει η φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram με username "juventudmedica".



Ένα μήνα μετά το δάγκωμα μεταφέρθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας για ιατρική παρακολούθηση!

Ένας γιατρός που είδε την φωτογραφία είπε ότι πρέπει το πόδι της να ακρωτηριαστεί, ωστόσο υποστήριξε ότι το κορίτσι δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο και μπορεί να πεθάνει από το δηλητήριο του φιδιού!

Κι αυτό γιατί το δηλητήριο δεν έχει φύγει από τον οργανισμό και μπορεί να καταστρέψει πολλά από τα ζωτικά της όργανα!

Πηγη: DailyMail












Στην προσπαθειά μας για διάδοση της μελισσοκομικής γνώσης, αρκετές φορές αναδημοσιεύουμε άρθρα που πιστεύουμε ότι πρέπει να διαδοθούν. Προσπαθούμε να αναγράφουμε πάντα την πηγή ή/και τον συγγραφέα. Αν παρά την προσπάθεια μας εντοπίσετε κάποιο άρθρο που περιέχει απαγόρευση αναδημοσίευσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα ώστε να το αποσύρουμε και να ζητήσουμε την άδεια του συγγραφέα ή κατόχου. Αν πάλι έχετε ένα ενδιαφέρον άρθρο, βίντεο κλπ μην διστάσετε να μας το στείλετε (μαζί με την πηγή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου