Translate

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015


ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛHNIΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ –ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων
ΤOWER BUILDING
3 Daniel Frisch Str.,16th floor, 64731 Tel Aviv, Israel
τηλ: +972-3-605.52.99*φαξ : +972-3-695.13.29
Πληροφορίες: K. Κουρούμαλος, Γραμματέας Ο.Ε.Υ. Α'

Σας αποστέλλουμε, συνημμένως, ανακοίνωση της "FRESH AGROMASHOV-2015" (Τελ Αβίβ 23-24.06.2015) καθώς και κατάλογο συμμετεχόντων (2014) και παρακαλούμε, τόσο για την από μέρους σας εξέταση ενδεχόμενης παρουσίας χώρας μας με εθνικό περίπτερο, όσο και την περαιτέρω ανακοίνωσή της σε ενδιαφερόμενους φορείς και επιχειρήσεις.

Από πλευράς μας, επισημαίνουμε ότι στη "FRESH AGROMASHOV-2015" αναμένεται να διπλασιαστεί ο αριθμός των επιχειρήσεων και των επισκεπτών, ενώ αυτή τη χρονιά θα δοθεί έμφαση από τους κορυφαίους παίκτες της αγοράς και στην εμπορία νωπών γεωργικών προϊόντων.

Η "FRESH AGROMASHOV-2015" ενώ αποτελεί μία από τις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις στο δυναμικό χώρο του διεθνούς εμπορίου τροφίμων και γεωργικών προϊόντων προσφέροντας ευκαιρίες δικτύωσης με παραγωγούς αλλά και δίκτυα διανομής σε όλον τον κόσμο και ιδιαίτερα στην Ανατ Ευρώπη και την Άπω Ανατολή, όπου το βιοτικό επίπεδο ανεβαίνει κατακόρυφα, τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αντλήσετε στον υπερσύνδεσμο:http//agro.mashovgroup.net.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για κάθε σχετική βοήθεια, επεξήγηση ή πληροφορία.

Ο Επικεφαλής

Αλέξανδρος Αλεξιάδης
Σύμβουλος Ο.Ε.Υ. Α'






Στην προσπαθειά μας για διάδοση της μελισσοκομικής γνώσης, αρκετές φορές αναδημοσιεύουμε άρθρα που πιστεύουμε ότι πρέπει να διαδοθούν. Προσπαθούμε να αναγράφουμε πάντα την πηγή ή/και τον συγγραφέα. Αν παρά την προσπάθεια μας εντοπίσετε κάποιο άρθρο που περιέχει απαγόρευση αναδημοσίευσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα ώστε να το αποσύρουμε και να ζητήσουμε την άδεια του συγγραφέα ή κατόχου. Αν πάλι έχετε ένα ενδιαφέρον άρθρο, βίντεο κλπ μην διστάσετε να μας το στείλετε (μαζί με την πηγή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου