Translate

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Εκπαίδευση 30 Μελισσοκόμων στη Εύβοια
  •  
    Τριάντα Μελισσοκόμοι θα εκπαιδευτούν στους μελισσοκομικούς χειρισμούς  κατά τη διάρκεια του έτους, θα μάθουν τους εχθρούς και τις ασθένειες των μελισσών και τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης, ενώ θα παρακολουθήσουν και πρόγραμμα βελτίωσης παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων μελισσοκομίας, μέσω μιας ταχύρρυθμης εκπαίδευσης,  που θα υλοποιήσει  ο ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ στο Νομό Ευβοίας.

    Η εκπαίδευση  θα είναι τριήμερη, θα ξεκινήσει στη 1 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιουλίου. Η διάρκεια της εκπαίδευσης θα είναι 15 ώρες  και θα  πραγματοποιηθεί  από τις 15.00 έως τις 20.00, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Νέας Αρτάκης (εν Αμερική Αρτακινών 9). Εισηγήτρια θα  είναι η Γεωπόνος κ. Μαρία Μπίστη.

    Την εκπαίδευση θα παρακολουθήσουν 30 (τριάντα) άτομα και για το λόγο αυτό για την επιλογή των συμμετεχόντων  θα τηρηθεί  η σειρά προτεραιότητας κατάθεσης της αίτησης. Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Νέας Αρτάκης.

    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη του Κέντρου  «ΔΗΜΗΤΡΑ» Νέας Αρτάκης  κ. Ελένη  Πινακούλα  στο τηλ. 22210-42124.








Στην προσπαθειά μας για διάδοση της μελισσοκομικής γνώσης, αρκετές φορές αναδημοσιεύουμε άρθρα που πιστεύουμε ότι πρέπει να διαδοθούν. Προσπαθούμε να αναγράφουμε πάντα την πηγή ή/και τον συγγραφέα. Αν παρά την προσπάθεια μας εντοπίσετε κάποιο άρθρο που περιέχει απαγόρευση αναδημοσίευσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα ώστε να το αποσύρουμε και να ζητήσουμε την άδεια του συγγραφέα ή κατόχου. Αν πάλι έχετε ένα ενδιαφέρον άρθρο, βίντεο κλπ μην διστάσετε να μας το στείλετε (μαζί με την πηγή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου