Translate

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015


Διέγερση της βασίλισσας

Για να διεγείρουμε τη μανά θα πρέπει να τροφοδοτούμε στο μελίσσι σιρόπι, χρειάζεται περίπου 200gr την ημέρα.
Ένας τρόπος που μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό είναι ο τρόπος του μπουκαλιού.
Πλεονεκτήματα έχω δει μειονεκτήματα όχι Δεν  έχουμε λειλασιες.δεν ξενίζει το σιροπάκι μπορούν και περνούν την ποσότητα που θέλουμε 200gr,και μπορούμε να κάνουμε μια τροφοδοσία κάθε 4-5 μέρες ότι ώρα θέλουμε.
ΕΟ τρόπος είναι εύκολος, στα μεγάλα μελίσσια ανοίγουμε μια τρύπα με μια πρόκα ψιλή στης παραφυάδες  δυο η περιοχή που κάνουμε της τρύπες είναι στο σώμα του μπουκαλιού κάτω από το λαιμό και το ακουμπά με στο πάνω μέρος στα τελάρα κάτω από το καπάκι. Στην αρχή θα χυθεί λίγο σιρόπι μέχρι να φύγει ο αέρας και μετά είναι έτοιμο 



Η

Στην προσπαθειά μας για διάδοση της μελισσοκομικής γνώσης, αρκετές φορές αναδημοσιεύουμε άρθρα που πιστεύουμε ότι πρέπει να διαδοθούν. Προσπαθούμε να αναγράφουμε πάντα την πηγή ή/και τον συγγραφέα. Αν παρά την προσπάθεια μας εντοπίσετε κάποιο άρθρο που περιέχει απαγόρευση αναδημοσίευσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα ώστε να το αποσύρουμε και να ζητήσουμε την άδεια του συγγραφέα ή κατόχου. Αν πάλι έχετε ένα ενδιαφέρον άρθρο, βίντεο κλπ μην διστάσετε να μας το στείλετε (μαζί με την πηγή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου