Translate

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015


Μάρτιος 2015 Μετρό Σύνταγμα |

| 2-4 Μαρτίου 2015 | Μετρό Σύνταγμα |

Αγαπητή κηρία/κύριε,
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμετην διοργάνωση της Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών, Foodex Retail2015 που θα πραγματοποιηθεί στις 2-4 Μαρτίου 2015 στην Αίθουσα πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.
Η έκθεση είναι ιδανική ευκαιρία για την παρουσίαση και πώληση Ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στο ευρύ κοινό των επιβατών του Μετρό αλλά και στουςιδιοκτήτες καταστημάτων παραδοσιακών προϊόντων που επισκέπτονται την διοργάνωση για να βρουν νέους προμηθευτές.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να μας καλέσετε.
Για κρατήσεις χώρων και χορηγίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Βασίλη Γιαννίκο στο 210 924.5577 ή μέσω email: v.yannikos@verticom.gr






Στην προσπαθειά μας για διάδοση της μελισσοκομικής γνώσης, αρκετές φορές αναδημοσιεύουμε άρθρα που πιστεύουμε ότι πρέπει να διαδοθούν. Προσπαθούμε να αναγράφουμε πάντα την πηγή ή/και τον συγγραφέα. Αν παρά την προσπάθεια μας εντοπίσετε κάποιο άρθρο που περιέχει απαγόρευση αναδημοσίευσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα ώστε να το αποσύρουμε και να ζητήσουμε την άδεια του συγγραφέα ή κατόχου. Αν πάλι έχετε ένα ενδιαφέρον άρθρο, βίντεο κλπ μην διστάσετε να μας το στείλετε (μαζί με την πηγή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου